Teledoc Los op Lowlands - Bonobo’s en Nachtvlinders

Een film van Lisa Boerstra over het gedrag en de beleving van een festival-organisme: duizenden mensen in een ritmische migratie van tent naar tent. De Teledoc is een coproductie van Viewpoint Productions en de VPRO, in samenwerking met het CoBO en het Nederlands Filmfonds.

Lees verder

Gekozen plannen voor ontwikkeling Teledoc.

De publieke omroepen, Filmfonds en CoBO hebben zich op donderdag 11 oktober gebogen over de ingediende plannen voor Teledoc 2012/2013. Uit de 19 ingediende projecten zijn 4 projecten gekozen die voor een ontwikkelingsbijdrage van CoBO in aanmerking komen. Te weten:

Lees verder

Teledoc 'Het geheim van de Hema' 7 januari op Ned 2

Maandag 7 januari 2013, 20.25 uur zendt de VPRO op Nederland 2 de documentaire Het geheim van de HEMA uit. Een film van Yan Ting Yuen over het Nederlandse warenhuis dat uit wil groeien van nationaal naar wereldmerk. De Teledoc is een coproductie van In-Soo Productions en de VPRO, in samenwerking met het CoBO en het Filmfonds.

Lees verder

Teledoc 'Ik wil mijn geld terug' 17 december op Nederland 2

Maandag 17 december, 20.25 uur zendt de IKON op Nederland 2 de documentaire Ik wil mijn geld terug uit. Regisseur Leo de Boer gaat in deze Nederlandse Inside Job op zoek naar het geld dat hij verspeelde in de financiële crisis. De Teledoc is een coproductie van Pieter van Huystee Film en de IKON, in samenwerking met het CoBO en het Filmfonds.

Lees verder