Teledoc-inspiratiedag dinsdag 5 april 2022


CoBO, Nederlands Filmfonds en NPO organiseren op dinsdag 5 april de Teledoc-dag 2022 en nodigen jou daar graag voor uit.

Heb je eerder een Teledoc gemaakt, ben je er nu een aan het maken of denk je er over om een filmplan in te dienen voor de regeling? Voldoen de maker, de producent en het project aan de Teledoc vereisten voor een mogelijke bijdrage? Dan nodigen het CoBO, het Nederlands Filmfonds en de NPO je van harte uit om je aan te melden voor de Teledoc Inspiratiedag!

Een dag over de lange documentaire voor een breed publiek, met onder andere:

Film in de ochtend
The Territory van Alex Pritz (Winnaar Audience Award Sundance 2022) waarin een jonge inheemse leider met onorthodoxe middelen een harde strijd voert tegen de illegale roof van het land van zijn volk in het Amazone woud (i.s.m. MTM).

Spreker in de middag
Oli Harbottle, Head of acquisition and distribution bij salesagent Dogwoof (van o.a. Free Solo, The Kingmaker) komt spreken over het DNA van een goede lange documentaire voor groot publiek.

Voor wie

Voor alle makers en producenten van lopende en afgeronde Teledocs en voor nieuwe makers en producenten die kwalificeren. Check de voorwaarden voor Teledoc.

Vragen?

Heb je vragen, of kun je er niet de hele dag bij zijn, neem dan contact op via cobo@cobofonds.nl.


Details

Datum: 5 april 2022

Inloop: 9:30 uur
Start programma: 10:00 uur
Lunch: 13:00 uur
Einde: 16:00 uur – borrel na afloop

Locatie: Lab 111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam


Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cobo@cobofonds.nl
Geef het aan als je niet de hele dag aanwezig kunt zijn

 

Logo's Filmfonds, NPO-Fonds, CoBO en Teledoc