Oproep Teledoc - Teledoc project 2012/2013

De Publieke Omroep, het Nederlands Filmfonds (hierna Filmfonds) en CoBO roepen documentairemakers op plannen in te dienen voor het Teledoc project 2012/2013. In dit project werken publieke omroepen en het Filmfonds samen met Nederlandse onafhankelijke documentaire producenten.

Inleveren uiterlijk maandag 1 oktober vóór 17.00 uur

Lees verder

Gesneuveld in première op 32e NFF

GESNEUVELD, de nieuwe film van Robert Oey (scenario en regie), gaat op zondag 30 september 2012 in première tijdens de 32e editie van het Nederlands Film Festival in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Lees verder

Teledoc Gesneuveld maandag 10 december op Nederland 2

Maandag 10 december, 20.25 uur zendt HUMAN op Nederland 2 de documentaire Gesneuveld uit. Een filmisch monument van Robert Oey over soldaten die ver van huis en familie hun leven verloren om in een ander werelddeel vrede te bevechten. Over de families die achterbleven en hun rouw die nooit eindigt. De Teledoc is een coproductie van HUMAN en Pieter van Huystee Film, in samenwerking met het CoBO en het Filmfonds.

Lees verder

Uitzend data Teledoc 2012 bekend!

Een Teledoc is een documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp of duidelijk Nederlandse link, zich afspelend in het heden, toegankelijk, prikkelend, verhalend, cinematografisch en bestemd voor een breed televisie- en/of bioscooppubliek.

Lees verder

Oproep Teledoc 2012

De Nederlandse Publieke Omroep, het Filmfonds en CoBO roepen documentairemakers op plannen in te dienen voor de tweede ronde van het Teledoc project 2012. In dit project werken publieke omroepen en het Filmfonds samen met Nederlandse onafhankelijke documentaire producenten.

Lees verder