Geselecteerden Teledoc Campus

De selectieprocedure is afgerond en de projecten die zijn geselecteerd voor ontwikkeling zijn bekend gemaakt. Uit deze projecten zal weer een selectie gemaakt worden voor realisering.

Lees verder

Teledoc Campus

Nieuw initiatief voor beginnend documentaire-talent

De Nederlandse Publieke Omroep, CoBO en het Nederlands Filmfonds lanceren Teledoc Campus, een gezamenlijk project voor beginnende documentairemakers. Met Teledoc Campus krijgen jaarlijks twaalf teams de kans om een documentaire te ontwikkelen. Uiteindelijk worden zes documentaires daadwerkelijk gerealiseerd en uitgezonden op Nederland 3.

Lees verder

Hollandse Nieuwe 3 juni op Nederland 3

Maandag 3 juni, 20.25 uur zendt de EO op Nederland 2 Hollandse Nieuwe uit. Een film van Leonard Retel Helmrich over Nederlands laatste echte haringvissers. De Teledoc is een coproductie van In-Soo Productions en de EO, in samenwerking met CoBO en het Nederlands Filmfonds.

Lees verder

Gekozen plannen voor ontwikkeling Teledoc.

De publieke omroepen, Filmfonds en CoBO hebben zich op donderdag 14 februari gebogen over de ingediende plannen voor Teledoc 2013. Uit de 14 ingediende projecten zijn 6 projecten gekozen die voor een ontwikkelingsbijdrage van CoBO in aanmerking komen. Te weten:

Lees verder

Teledoc ‘De mooiste jongen van de klas’ 27 mei op Nederland 2

Maandag 27 mei, 20.25 uur zendt de VPRO op Nederland 2 De mooiste jongen van de klas uit. Wat is er overgebleven van de solidariteit, saamhorigheid en politieke overtuigingen van de jaren zeventig? Regisseur Suzanne Raes, met linkse idealen opgevoed in een Nijmeegse nieuwbouwwijk, maakt samen met haar klasgenoten van toen de balans op van hun jeugd. De Teledoc is een coproductie van IDTV Docs en de VPRO, in samenwerking met het CoBO en het Nederlands Filmfonds.

Lees verder